Norð Espresso fra Brasil

kr 99.00

 Denne kaffen er UTZ og Rainforest Alliance-sertifisert kaffe handlet direkte fra Brasil til vårt kaffebrenneri. Cambraia-familien har dyrket kaffe i byen Santo Antônio do Amparo i Campo das Vertentes siden 1896. Denne lidenskapen driver fortsatt dagens fjerde generasjon av Samambaia til å produsere med fortreffelighet, full respekt for miljøet og det sosiale ansvaret.Henrique Cambraia trappet opp og tok over driften da faren plutselig døde i 1993 og er nå bærer av denne rike tradisjonen. På den tiden var spesialkaffebevegelsen i Brasil i sin spede start og når Henrique tok over etter faren, innså han at gården hadde et stort potensiale for kvalitet. Siden den gang har han modernisert ldriften og investert stort på etterhøstingsteknologi og bærekraftig jordbrukspraksis. Produksjonsmodellen er nå spesielt tilpasset kaffe av høy kvalitet. Samtidig begynte Henrique å reise verden rundt for å knytte kontakter innen spesialkaffe.I dag er Samambaia anerkjent for både sine vaskede og bærtørkede varianter. Som en konsekvens av dette har gården også utmerket seg i kaffekonkurranser ved flere anledninger, inkludert Cup of Excellence.

Nullstill
Varenummer: 5c7bc812a4222ff53423fe58 Kategori: Stikkord: , , , , , ,

Våre smaksnotater: En klassisk og sødmefull espresso, med smaker av nøtter, sjokolade og krokan. Kremet munnfølelse og lang, søt ettersmak.

Gård: Fazenda Samambaia, Campo das Vertentes

Prosess: Bærtørket

Bønne: Gul Bourbon og Mundo Novo

Vekt 250 g
Dimensjoner 24 × 27 × 4 cm
Hvordan vil du ha kaffen kvernet?

Hele bønner, Espressomalt, Filtermalt, Kokmalt, Presskannemalt

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Norð Espresso fra Brasil”
Rull til toppen

Velg din favoritt

Når vi leter etter kaffen vi skal ha i vårt utvalg, legger vi vekt på å ha en bredde i smaker og opprinnelsesland.  Alle har forskjellig forhold til smak og aroma, så vi har satt sammen en variasjon av abonnementer for at du skal kunne finne den kaffen du vil ha i postkassa!  
 

AMERIKASKaffe fra Amerika er en reise i smak og aroma!
Fra Brasil, verdens største kaffeprodusent, får du den kjente søte smaken av nøtter, sjokolade og moden frukt.
  Reiser man nordover til Colombia og Peru, finner man typisk mer kompleksitet, fruktighet og balansert syre.  I fjellene gjennom Mellom-Amerika, Panama, Costa Rica, Nicaragua osv. er det en symfoni av forskjellige arter, prosesseringsmetoder og spennende kultur og historie forbundet med kaffe.  I denne pakken får du mulighet att utvide og utforske paletten din.

AFRIKAS – Kaffe kommer opprinnelig fra Afrika. Nærmere bestemt sør for Sahara i fjellområdene forbundet med Riftdalen. Det er her man finner de originale artene i sitt perfekte habitat. Generelt er kaffe fra Afrika kjent for å være fruktig og kompleks. I ekstreme høydemeter over 2000 meter får kaffebærene utviklet den søte smaken i vulkansk, mineralrik jord.
Fra Etiopia velger vi ofte saftig, fruktige kaffe med frisk syre og floral aroma med aromaer som bergamott og sitrus, smaker som fersken og jordbær .
Kenya og Tanzania byr ofte på dypere bærsmak, tydelig syre og kompleks, fruktig aroma. Her finner du smaker såsom kan man tenke solbær, kirsebær, nyper og sort te.
Rwanda produserer mye moden fruktsmak, tenk rosin og kombinert med eple og stenfrukt. 

ESPRESSO –  Kaffen i dette abonnementet er valgt spesifikt for å gi en rik smaksbombe av en espresso.Vi handler kaffe med høy og jevn kvalitet på bønnene, noe som gjør at vi kan behandle kaffen forsiktig uten å brenne den så hardt at den blir bitter.  Dermed bevarer vi den komplekse smaken og aromaen som finnes i kaffen!  Vår espresso gir en veldig balansert og god smak i melkebaserte kaffedrikker.

ØKOLOGISK – Vi har til enhver tid et lite utvalg av Økologisk kaffe.  Folk flest er opptatt av miljøet, derfor finner vi økologisk kaffe med en smaksprofil som folk flest liker. Ofte søt, med rund smak og god syre. 

Få siste nyheter, kaffetips og gode tilbud rett i innboksen!