Kaffekunder

Under har vi listet noen av de fine kundene våre

Startuplab

StartupLab er et springbrett for startup-bedrifter. Her sitter det mange spennende bedrifter og gjør seg klare for den store verden. Det er umulig uten skikkelig god kaffe! Vi har levert maskin og kaffe til StartupLab i et par år nå, og de er strålende fornøyd.

Dark arkitekter

“Dark står for å skape positive avtrykk gjennom det vi kan best, nemlig arkitektur. Ikke bare det fysiske avtrykket fra en bygning eller et torg. Også de avtrykkene det vi designer har på mennesker”
Dark har vært fornøyde kaffekunder av oss i en årrekke.

Spaces

“Spaces vokste frem i Amsterdam på bakgrunn av oppfatningen om at suksess avler suksess. Vi vil redefinere hvordan vi jobber. Derfor har vi utviklet et felleskap av tenkere, skapere og drømmere. Bli en del av vårt dynamiske miljø og se din verden vokse.”

Oslo Street Food

Oslo Street Food er Oslos nye storstue for digg, rask mat, sosialt samvær og generelt god stemning. I kaffebaren ved inngangen serveres fersk kaffe fra Nord Brenneri!

Saga Hotels

Gjester hos Saga Hotel Oslo på Frogner og Saga Hotel Central i Kongensgate har vært bortskjemt med skikkelig lokal-brent kaffe i flere år.

Carucel Eiendom

Vi har levert kaffe til Carucel Eiendoms fantastiske kontor på Fritjof Nansens plass i snart ett år, og satt inn en av markedets mest avanserte fullautomatiske espressomaskiner. Her er det som å ha barista på kontoret hver dag!

Salt

Et nomadisk kunstprosjekt på brygga midt i Oslo sentrum. Masse konserter, evenementer, megastor badstue og digg kaffe!

Matlaget

Trenger du ferske delikatesser levert hjem på døra, er Matlaget stedet å få det.

Skroll til toppen

Velg din favoritt

Når vi leter etter kaffen vi skal ha i vårt utvalg, legger vi vekt på å ha en bredde i smaker og opprinnelsesland.  Alle har forskjellig forhold til smak og aroma, så vi har satt sammen en variasjon av abonnementer for at du skal kunne finne den kaffen du vil ha i postkassa!  
 

AMERIKASKaffe fra Amerika er en reise i smak og aroma!
Fra Brasil, verdens største kaffeprodusent, får du den kjente søte smaken av nøtter, sjokolade og moden frukt.
  Reiser man nordover til Colombia og Peru, finner man typisk mer kompleksitet, fruktighet og balansert syre.  I fjellene gjennom Mellom-Amerika, Panama, Costa Rica, Nicaragua osv. er det en symfoni av forskjellige arter, prosesseringsmetoder og spennende kultur og historie forbundet med kaffe.  I denne pakken får du mulighet att utvide og utforske paletten din.

AFRIKAS – Kaffe kommer opprinnelig fra Afrika. Nærmere bestemt sør for Sahara i fjellområdene forbundet med Riftdalen. Det er her man finner de originale artene i sitt perfekte habitat. Generelt er kaffe fra Afrika kjent for å være fruktig og kompleks. I ekstreme høydemeter over 2000 meter får kaffebærene utviklet den søte smaken i vulkansk, mineralrik jord.
Fra Etiopia velger vi ofte saftig, fruktige kaffe med frisk syre og floral aroma med aromaer som bergamott og sitrus, smaker som fersken og jordbær .
Kenya og Tanzania byr ofte på dypere bærsmak, tydelig syre og kompleks, fruktig aroma. Her finner du smaker såsom kan man tenke solbær, kirsebær, nyper og sort te.
Rwanda produserer mye moden fruktsmak, tenk rosin og kombinert med eple og stenfrukt. 

ESPRESSO –  Kaffen i dette abonnementet er valgt spesifikt for å gi en rik smaksbombe av en espresso.Vi handler kaffe med høy og jevn kvalitet på bønnene, noe som gjør at vi kan behandle kaffen forsiktig uten å brenne den så hardt at den blir bitter.  Dermed bevarer vi den komplekse smaken og aromaen som finnes i kaffen!  Vår espresso gir en veldig balansert og god smak i melkebaserte kaffedrikker.

ØKOLOGISK – Vi har til enhver tid et lite utvalg av Økologisk kaffe.  Folk flest er opptatt av miljøet, derfor finner vi økologisk kaffe med en smaksprofil som folk flest liker. Ofte søt, med rund smak og god syre. 

Få siste nyheter, kaffetips og gode tilbud rett i innboksen!