Røttene våre

I 2011 startet vi vårt første sted på Bjølsen, en liten delikatesse og restaurant. Målet var å skape et sted hvor små produsenter kunne få en plattform, til de ble store nok til å komme seg inn i dagligvare eller på flere steder. Et springbrett for nordisk mat og nordiske råvarer. Ut fra dette fikk vi hovudfokuset vårt, som er:

Vi mener mat bør kjøpes fra den som lager maten. Være seg bonden, ysteriet eller safteriet. Vi tror det er sunnere, vi vet det er mer miljøvennlig og vi lover det smaker bedre.

I dag brenner vi vår egen kaffe, baker bakst med råvarer fra lokale leverendører og lager mat ferskt både levert til din bedrift og på kaffebarene våre i byen.

Kontakter

DAGLIG LEDER og grunnlegger

Joakim Strand

Ta kontakt for: Media, kundekontakt, tilbakemeldinger, design, produktinfo eller administrative og økonomiske spørsmål

Telefon: 47284441
Epost: joakim@nordoslo.no

Driftsdirektør Bakeri og brenneri

Andreas Berge Rød

Andreas står i bresjen for Brenneriet og har personal og hovedansvar for kvalitet, kunder og annet forbundet med kaffe og maskiner

Telefon: 995 46 239
Epost: andreas@nordoslo.no

Hr og fagansvarlig

Ida Jansson Nordgaard

Ida har ansvaret for nye ansatte og oppfølging av dem. Ta kontakt ved jobbforespørsler (send gjerne mail med CV), kontakt også for spørsmål om om kaffe og kursing, bordbooking og catering.

Telefon: 469 53 733
Epost: ida@nordoslo.no

Driftsansvarlig bakeri

Anna Janyszko

Hovedansvarlig for kundeoppfølging og logistikk på bakeriet

Telefon: 966 96 216
Epost: anna@nordoslo.no

Fagansvarlig kaffe

Alexander Monsen

Alexander jobber både med kursing og faglig kvalitet og oppfølging av baristaene våre, samtidig som han også brenner og kvalitetssikrer kaffen på brenneriet.

Epost: alexandermonsen@nordoslo.no

avdelingsleder Bjølsen

Feng Jiao Fu

Avdelingsleder for kaffebaren på Bjølsen.

Epost: bjolsen@nordoslo.no

 

avdelingsleder helsfyr

Marek Adamiec

Avdelingsleder for kaffebaren på Helsfyr.

Epost: marek@nordoslo.no

avdelingsleder parken

Thomas F. Knudsen

Avdelingsleder for kaffebaren på Forskningsparken på Gaustad

Epost: thomas@nordoslo.no

Produksjonsansvarlig

Svetlana Tokalagova

Utdannet baker og produksjonsansvarlig på bakeriet på tveita.

Scroll to Top

Velg din favoritt

Når vi leter etter kaffen vi skal ha i vårt utvalg, legger vi vekt på å ha en bredde i smaker og opprinnelsesland.  Alle har forskjellig forhold til smak og aroma, så vi har satt sammen en variasjon av abonnementer for at du skal kunne finne den kaffen du vil ha i postkassa!  
 

AMERIKASKaffe fra Amerika er en reise i smak og aroma!
Fra Brasil, verdens største kaffeprodusent, får du den kjente søte smaken av nøtter, sjokolade og moden frukt.
  Reiser man nordover til Colombia og Peru, finner man typisk mer kompleksitet, fruktighet og balansert syre.  I fjellene gjennom Mellom-Amerika, Panama, Costa Rica, Nicaragua osv. er det en symfoni av forskjellige arter, prosesseringsmetoder og spennende kultur og historie forbundet med kaffe.  I denne pakken får du mulighet att utvide og utforske paletten din.

AFRIKAS – Kaffe kommer opprinnelig fra Afrika. Nærmere bestemt sør for Sahara i fjellområdene forbundet med Riftdalen. Det er her man finner de originale artene i sitt perfekte habitat. Generelt er kaffe fra Afrika kjent for å være fruktig og kompleks. I ekstreme høydemeter over 2000 meter får kaffebærene utviklet den søte smaken i vulkansk, mineralrik jord.
Fra Etiopia velger vi ofte saftig, fruktige kaffe med frisk syre og floral aroma med aromaer som bergamott og sitrus, smaker som fersken og jordbær .
Kenya og Tanzania byr ofte på dypere bærsmak, tydelig syre og kompleks, fruktig aroma. Her finner du smaker såsom kan man tenke solbær, kirsebær, nyper og sort te.
Rwanda produserer mye moden fruktsmak, tenk rosin og kombinert med eple og stenfrukt. 

ESPRESSO –  Kaffen i dette abonnementet er valgt spesifikt for å gi en rik smaksbombe av en espresso.Vi handler kaffe med høy og jevn kvalitet på bønnene, noe som gjør at vi kan behandle kaffen forsiktig uten å brenne den så hardt at den blir bitter.  Dermed bevarer vi den komplekse smaken og aromaen som finnes i kaffen!  Vår espresso gir en veldig balansert og god smak i melkebaserte kaffedrikker.

ØKOLOGISK – Vi har til enhver tid et lite utvalg av Økologisk kaffe.  Folk flest er opptatt av miljøet, derfor finner vi økologisk kaffe med en smaksprofil som folk flest liker. Ofte søt, med rund smak og god syre. 

Få siste nyheter, kaffetips og gode tilbud rett i innboksen!