Kontakter

Hovedkontor og kaffebrenneriet:
Epost: [email protected]
Telefon: 22 60 30 00

Nord Bjølsen:
Epost: [email protected]
Telefon: 22 23 10 02

Nord Helsfyr:
Epost: [email protected]
Telefon: 47 50 83 98

Parken Bakeri
Epost: [email protected]
Telefon: 95 30 04 84

Administrasjon

grunnlegger

Joakim Strand

Joakim er gründer og kreativ sjel som holder tak i alt som skjer bak kulissene. 
Ta kontakt for alt som har med regnskap og økonomi.

Telefon: 47284441
Epost: [email protected]

Daglig leder

Andreas Berge Rød

Andreas håndterer den daglige driften, innkjøp og salg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller spørsmål rundt ditt kundeforhold.

Telefon: 995 46 239
Epost: [email protected]o

Hr og coo

Ida Nordgaard

Ida har ansvaret for nye ansatte og oppfølging av dem. Ta kontakt ved jobbsøknad (send gjerne mail med CV), eller spørsmål om alt som har med kaffe!
Telefon: 469 53 733
Epost: [email protected]

Kaffebrenner og kursansvarlig

Karolina Galecka

Karolina jobber både med kursing av baristaer og kaffebrenner. 
Han håndterer ordremottak og kvalitetssikring. 

Epost: [email protected]

driftsansvarlig kaffebarer

Tora Egilsdottir

Tora har driftsansvaret for Nord Bjølsen, Nord Helsfyr og Parken Bakeri. Hun har også kundeoppfølging og logistikk på dagsorden. 

Epost: [email protected]

Røttene våre

I 2011 startet vi vårt første sted på Bjølsen, en liten delikatesse og restaurant. Målet var å skape et sted hvor små produsenter kunne få en plattform, til de ble store nok til å komme seg inn i dagligvare eller på flere steder. Et springbrett for nordisk mat og nordiske råvarer.

I dag er hovedfokuset vårt å finne skikkelig god kaffe som vi kan importere fra bøndene med færrest mulig mellomledd. Dermed kan vi tilby digg kaffe med en historie fra gården og bedre betalt til de som jobber med råvaren. 

Vi har et topp moderne kaffebrenneri på Tveita i Oslo hvor vi brenner kaffen fersk hver uke og leverer til kontorer, kaféer og restauranter, samt hjem på døra til kaffeglade folk!
 

Skroll til toppen

Velg din favoritt

Når vi leter etter kaffen vi skal ha i vårt utvalg, legger vi vekt på å ha en bredde i smaker og opprinnelsesland.  Alle har forskjellig forhold til smak og aroma, så vi har satt sammen en variasjon av abonnementer for at du skal kunne finne den kaffen du vil ha i postkassa!  
 

AMERIKASKaffe fra Amerika er en reise i smak og aroma!
Fra Brasil, verdens største kaffeprodusent, får du den kjente søte smaken av nøtter, sjokolade og moden frukt.
  Reiser man nordover til Colombia og Peru, finner man typisk mer kompleksitet, fruktighet og balansert syre.  I fjellene gjennom Mellom-Amerika, Panama, Costa Rica, Nicaragua osv. er det en symfoni av forskjellige arter, prosesseringsmetoder og spennende kultur og historie forbundet med kaffe.  I denne pakken får du mulighet att utvide og utforske paletten din.

AFRIKAS – Kaffe kommer opprinnelig fra Afrika. Nærmere bestemt sør for Sahara i fjellområdene forbundet med Riftdalen. Det er her man finner de originale artene i sitt perfekte habitat. Generelt er kaffe fra Afrika kjent for å være fruktig og kompleks. I ekstreme høydemeter over 2000 meter får kaffebærene utviklet den søte smaken i vulkansk, mineralrik jord.
Fra Etiopia velger vi ofte saftig, fruktige kaffe med frisk syre og floral aroma med aromaer som bergamott og sitrus, smaker som fersken og jordbær .
Kenya og Tanzania byr ofte på dypere bærsmak, tydelig syre og kompleks, fruktig aroma. Her finner du smaker såsom kan man tenke solbær, kirsebær, nyper og sort te.
Rwanda produserer mye moden fruktsmak, tenk rosin og kombinert med eple og stenfrukt. 

ESPRESSO –  Kaffen i dette abonnementet er valgt spesifikt for å gi en rik smaksbombe av en espresso.Vi handler kaffe med høy og jevn kvalitet på bønnene, noe som gjør at vi kan behandle kaffen forsiktig uten å brenne den så hardt at den blir bitter.  Dermed bevarer vi den komplekse smaken og aromaen som finnes i kaffen!  Vår espresso gir en veldig balansert og god smak i melkebaserte kaffedrikker.

ØKOLOGISK – Vi har til enhver tid et lite utvalg av Økologisk kaffe.  Folk flest er opptatt av miljøet, derfor finner vi økologisk kaffe med en smaksprofil som folk flest liker. Ofte søt, med rund smak og god syre. 

Få siste nyheter, kaffetips og gode tilbud rett i innboksen!