Kaffe på Døra

Fra: kr 129.00 / måned

Få nybrent kaffe levert rett hjem i postkassen. Du bestemmer selv hvor ofte, hvor mye og hvordan du vil ha kaffen og kan når som helst endre på abonnementet ditt.

Kaffebønner på nett - levert rett hjem til deg!

Norð introduserer landets kanskje mest fleksible kaffeabonnement.  Få nøye utvalgt kaffe fra hele verden levert i hjem i postkassa.  Du kan når som helst endre smaksprofil, hyppighet og antall poser du får levert via våre kundesider.  Og selvfølgelig får du kaffebønnene kvernet akkurat sånn du vil ha dem!

Vi henter våre kaffebønner fra spennende produsenter over hele verden – og brenner lokalt på Tveita i Oslo.
Det går få timer fra vi brenner til du får kaffen hjem til deg.

Ferskere blir det ikke – og det vil vi påstå du kjenner på smaken!

1.
Velg smaksprofil

Hvordan liker du kaffen din?

Velg mellom Afrikas, Amerikas, Espresso og økologisk.
Les mer om smak

2.
Velg kverningrad

Hvordan tilbereder du kaffen din?

Velg mellom hele bønner, espressomalt, filtermalt, kokmalt eller presskannemalt.
Les mer

3.
Velg hvor ofte

Hvor ofte vil du ha kaffe levert?

Du kan få fersk kaffe levert hver 2. uke eller en gang i måneden.
Les mer

4.
Velg hvor mange

Hvor mye kaffe vil du ha levert?

Er dere mange eller få, drikker dere mye eller lite?
Les mer
klar
Skroll til toppen

Velg din favoritt

Når vi leter etter kaffen vi skal ha i vårt utvalg, legger vi vekt på å ha en bredde i smaker og opprinnelsesland.  Alle har forskjellig forhold til smak og aroma, så vi har satt sammen en variasjon av abonnementer for at du skal kunne finne den kaffen du vil ha i postkassa!  
 

AMERIKASKaffe fra Amerika er en reise i smak og aroma!
Fra Brasil, verdens største kaffeprodusent, får du den kjente søte smaken av nøtter, sjokolade og moden frukt.
  Reiser man nordover til Colombia og Peru, finner man typisk mer kompleksitet, fruktighet og balansert syre.  I fjellene gjennom Mellom-Amerika, Panama, Costa Rica, Nicaragua osv. er det en symfoni av forskjellige arter, prosesseringsmetoder og spennende kultur og historie forbundet med kaffe.  I denne pakken får du mulighet att utvide og utforske paletten din.

AFRIKAS – Kaffe kommer opprinnelig fra Afrika. Nærmere bestemt sør for Sahara i fjellområdene forbundet med Riftdalen. Det er her man finner de originale artene i sitt perfekte habitat. Generelt er kaffe fra Afrika kjent for å være fruktig og kompleks. I ekstreme høydemeter over 2000 meter får kaffebærene utviklet den søte smaken i vulkansk, mineralrik jord.
Fra Etiopia velger vi ofte saftig, fruktige kaffe med frisk syre og floral aroma med aromaer som bergamott og sitrus, smaker som fersken og jordbær .
Kenya og Tanzania byr ofte på dypere bærsmak, tydelig syre og kompleks, fruktig aroma. Her finner du smaker såsom kan man tenke solbær, kirsebær, nyper og sort te.
Rwanda produserer mye moden fruktsmak, tenk rosin og kombinert med eple og stenfrukt. 

ESPRESSO –  Kaffen i dette abonnementet er valgt spesifikt for å gi en rik smaksbombe av en espresso.Vi handler kaffe med høy og jevn kvalitet på bønnene, noe som gjør at vi kan behandle kaffen forsiktig uten å brenne den så hardt at den blir bitter.  Dermed bevarer vi den komplekse smaken og aromaen som finnes i kaffen!  Vår espresso gir en veldig balansert og god smak i melkebaserte kaffedrikker.

ØKOLOGISK – Vi har til enhver tid et lite utvalg av Økologisk kaffe.  Folk flest er opptatt av miljøet, derfor finner vi økologisk kaffe med en smaksprofil som folk flest liker. Ofte søt, med rund smak og god syre. 

Kverningsgrad

Det er sikkert hundre måter å tilberede kaffe på – og vi har alle våre preferanser.  Derfor kav du hos oss velge akkurat den kverningsgraden som passer deg og dine vaner.
 
 

Hele Bønner – Vi mener du får den beste kaffen med din egen kvern. Det er lite som slår duften av nykverna kaffe på kjøkkenet en tidlig morgen, men vi kverner kaffen gjerne for deg uten ekstra kostnad om det passer bedre.

Kokekaffe – Er du på tur i marka er det lite som slår en kanne med kokemalt kaffe. Den groveste kverningen vi har, fordi kaffen ikke skal blande seg for mye med vannet og bli grumsete i kjelen.

Filter / V60 – Den klassiske kverningsgraden for de fleste hjem. Filterkvernet kaffe passer best på kaffetrakteren på kjøkkenbenken, men er ofte ganske nær det vi bruker på V60 også.

Aeropress – Kvernes typisk midt mellom filter og espresso, men mulighetene er mange, og oppskriftene uendelige.

Espresso – Vår fineste kverningsgrad. Espressokaffe kvernes fint for å få den intense og balanserte smaken i løpet av kort bryggetid.

Presskanne – Kvernes litt grovere enn filtermalt

 

Hvor ofte

Dette handler mest om hvor fersk du vil ha kaffen.  Velg mellom å få ferskbrente kaffebønner levert ukentlig og hver 14. dag.  Du kan når som helst gå inn på kundeprofilen din og endre.  Så har du månedlig levering og går tom halvveis endrer du enkelt til levering av samme mengde hver 14.dag.
 
 

Hvor mye kaffe drikker du?

Hvor mange kopper kaffe drikker du hver dag? Visste du at Nordmenn er verdens andre mest kaffedrikkene folk med 3 kopper kopper kaffe om dagen i snitt? Dette er omtrent en halv kanne på kaffetrakteren, og blir rundt 40 gram kaffe. En pose kaffe holder da til 5-6 dager om du er helt på snittet. Kjøper du kaffen vår for å kose deg ekstra på lørdag eller unne deg noe unikt når du har besøk holder det kanskje med en til to poser i måneden.

 

Få siste nyheter, kaffetips og gode tilbud rett i innboksen!