Finn ut hva slags kaffe du liker?

Kaffe for din smak

Vi jobber hele året med å finne den kaffen vi tror du kommer til å like. Vi kjøper nøttete og fyldig Brasiliansk kaffe direkte fra 2 forskjellige gårder i Minas Gerais og Sao Paulo fylker. Vi kjøper Peruviansk Økologisk kaffe fra en Peruvianer bosatt i Gøteborg, som igjen får den fra sin familie i Pichanaki. Og vi handler kaffe fra et lite Kenyansk kvinnedrevet kooperativ, hvor fruktighet, syre og te-aktige smaker er fokus.

All denne kaffen, brennes av en av kaffebrennerne våre ferskt hver eneste uke, pakkes og sendes ut til deg som kjøper den i en av Østlandets bedre restauranter, kafeer, sendt hjem til deg på Østlandet via morgenlevering eller i postkassa fra oss.

For å dekke flere behov, og gjøre hverdagen litt enklere, lanserer vi nå en serie med abonnementer som vi håper skal gjøre det lettere for deg å finne ut hvilke av disse kaffesortene du liker aller best. I starten vil det være 3 typer med 250 grams poser hvor vi legger ved våre aller beste kaffe for tiden. Men vi kommer også til å lansere abb. på 1 kg av vårt mer basisutvalg også, slik at du skal slippe å tenke på å plukke med deg dette, og heller bare få det rett hjem.

Kaffetrær i Kenya
kaffe kvinner sorterer
Kaffeturer

Kibari Estate

Fruktig afrikansk kaffe Dette er en familiegård som ligger i Nkubu by som ligger på østsiden av Mount Kenya innenfor

Les »
Kaffeturer

Mlama Farm

Kaffe fra Tanzania Moshi er en by i nord-Tanzania, nær den kenyanske grensen. Den er kjent som portalen til Kilimanjaro

Les »
Ukategorisert

Kaffe i Kenya

Komplisert kaffe-historie Kenya som kaffeland er en noe komplisert historie, dog ikke spesielt lang til tross for at Kenya grenser

Les »
Produktnyheter

Finn ut hva slags kaffe du liker?

Det er ikke alltid så lett å finne den perfekte kaffen. Prøv et abonnement helt uten binding. hvor vi viser deg mange forskjellige varianter og smaker, sendt rett hjem i postkassa.

Les »
Rull til toppen

Velg din favoritt

Når vi leter etter kaffen vi skal ha i vårt utvalg, legger vi vekt på å ha en bredde i smaker og opprinnelsesland.  Alle har forskjellig forhold til smak og aroma, så vi har satt sammen en variasjon av abonnementer for at du skal kunne finne den kaffen du vil ha i postkassa!  
 

AMERIKASKaffe fra Amerika er en reise i smak og aroma!
Fra Brasil, verdens største kaffeprodusent, får du den kjente søte smaken av nøtter, sjokolade og moden frukt.
  Reiser man nordover til Colombia og Peru, finner man typisk mer kompleksitet, fruktighet og balansert syre.  I fjellene gjennom Mellom-Amerika, Panama, Costa Rica, Nicaragua osv. er det en symfoni av forskjellige arter, prosesseringsmetoder og spennende kultur og historie forbundet med kaffe.  I denne pakken får du mulighet att utvide og utforske paletten din.

AFRIKAS – Kaffe kommer opprinnelig fra Afrika. Nærmere bestemt sør for Sahara i fjellområdene forbundet med Riftdalen. Det er her man finner de originale artene i sitt perfekte habitat. Generelt er kaffe fra Afrika kjent for å være fruktig og kompleks. I ekstreme høydemeter over 2000 meter får kaffebærene utviklet den søte smaken i vulkansk, mineralrik jord.
Fra Etiopia velger vi ofte saftig, fruktige kaffe med frisk syre og floral aroma med aromaer som bergamott og sitrus, smaker som fersken og jordbær .
Kenya og Tanzania byr ofte på dypere bærsmak, tydelig syre og kompleks, fruktig aroma. Her finner du smaker såsom kan man tenke solbær, kirsebær, nyper og sort te.
Rwanda produserer mye moden fruktsmak, tenk rosin og kombinert med eple og stenfrukt. 

ESPRESSO –  Kaffen i dette abonnementet er valgt spesifikt for å gi en rik smaksbombe av en espresso.Vi handler kaffe med høy og jevn kvalitet på bønnene, noe som gjør at vi kan behandle kaffen forsiktig uten å brenne den så hardt at den blir bitter.  Dermed bevarer vi den komplekse smaken og aromaen som finnes i kaffen!  Vår espresso gir en veldig balansert og god smak i melkebaserte kaffedrikker.

ØKOLOGISK – Vi har til enhver tid et lite utvalg av Økologisk kaffe.  Folk flest er opptatt av miljøet, derfor finner vi økologisk kaffe med en smaksprofil som folk flest liker. Ofte søt, med rund smak og god syre. 

Få siste nyheter, kaffetips og gode tilbud rett i innboksen!