All kaffe som selges fra NORÐ testes alltid opp mot flere kriterier på forskjellige stadier i produksjonen.
- Når vi får den inn på huset blir fuktighet og kvalitet testet
- Når den ligger på lager blir temperatur og fuktighet målt for å vite hvordan kaffen utvikler seg over tid.
- Når den brennes er det flere kontroller som gjennomføres i forhold til både varmeutviklingsprofil og fargeutvikling som skal treffe 100%
- Etter brenning er det først en smaksgodkjenning, deretter blir kaffen pakket etter visse prosedyrer for å sikre like kvalitet på all kaffen som går ut av huset
Av og til oppdager vi, eller gjør vi feil som avviker fra dette. Noe av denne kaffen er fortsatt «god», men kan ikke selges som det kvalitetsproduktet vi lover kundene våre at kaffen vår skal være. Det kan være en kaffe som er brent noen sekunder mørkere enn profilen sin for eksempel, eller det kan være en kaffe med en annerledes smaksprofil enn det vi har sagt på pakken. Og når alle vi som jobber her har fylt opp kjøkkenskapet, og det fortsatt er noen kilo igjen, legger vi det ut tilgjengelig her for deg om du vil ha en god, men antageligvis noe annerledes kaffe.
PS! Har det vært strømbrudd og kaffen fortsatt er grønn blir den selvfølgelig ikke lagt ut her, bare kaffe vi mener er drikkanes, men ikke helt rett ender på kjøkkenet hjemme hos deg.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.